Zdravlje širi globalno prisustvo

17/09/2021

zdravlje_with_arrow_blog_logo-1.jpg

Pod novim vlasništvom, Zdravlje objavljuje širenje međunarodnog prisustva kako bi svoje proizvode vrhunskog kvaliteta učinila još dostupnijim širom sveta. 

Beograd, 17.09.2021. – Zdravlje sa velikim zadovoljstvom objavljuje lansiranje Kompanijske strategije međunarodne ekspanzije otvaranjem novih komercijalnih predstavništava u Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Ovaj važan razvojni korak označava povratak komercijalnih aktivnosti Zdravlja nakon gotovo dve decenije.

Sa 67 godina dugom tradicijom proizvodnje prvoklasnih farmaceutskih proizvoda po najvišim međunarodnim standardima, Zdravlje od 1. aprila  nastavlja svoj razvojni put kao samostalna farmaceutska kompanija u vlasništvu  kompanija Frontier Pharma i Baystone Group, sa sedištima u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD, na čelu sa iskusnim investitorima i profesionalcima iz farmaceutske industrije.

Sa proizvodnim kapacitetom od 2 milijarde jedinica i proizvodima koje plasira na oko 40 raznih tržišta širom sveta, uključujući ona u Evropskoj Uniji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Rusiji, Meksiku, Australiji i Južnoj Africi, Zdravlje je jedan od vodećih farmaceutskih proizvođača, sa idealnom pozicijom u Jugoistočnoj Evropi. Zdravlje je prepoznatljivo po svom kvalitetu, koji se inspiriše inovativnošću i čvrsto temelji na poverenju pacijenata.

Otvaranje novih predstavništava u EU i regionu bivše Jugoslavije je tek prvi korak na našem putu međunarodne ekspanzije. Važan deo strategije novog menadžmenta Zdravlja je još veće širenje globalnog prisustva koje će obezbediti dostupnost naših proizvoda vrhunskog kvaliteta za pacijente na globalnom nivou..

„Sva naša zalaganja imaju za cilj uvođenje novih terapijskih rešenja, širenje proizvodnih mogućnosti i obezbeđivanje visoko kvalitetnih proizvoda koji će biti dostupni pacijentima širom sveta po pristupačnim cenama,” rekao je generalni direktor Kiren Naidoo. „Svi članovi porodice Zdravlja su posvećeni ostvarenju ovih ciljeva”.

„Naš cilj je da Zdravlje 2023. godine proslavi svoj 70. rođendan kao jedna od vodećih multinacionalnih kompanija i sa sigurnošću i entuzijazmom i idemo ka tom cilju,” rekao je komercijalni direktor Dragan Ćirković.

Više o Zdravlju

Farmaceutsko-hemijska industrija Zdravlje AD Leskovac je osnovana 1953. godine i proizvodi farmaceutske proizvode za oko 40 međunarodnih tržišta u Zapadnoj i Istočnoj Evropi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Azijsko-Pacifičkom regionu, Južnoj Africi i Južnoj Americi. Kompanija ima širok spektar proizvoda za lečenje različitih ozbiljnih i hroničnih bolesti uključujući kardio-vaskularne, bolesti centralnog nervnog i respiratornog sistema.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs