Zastava „Zdravlja“ se ponosno vijori u leskovačkoj fabrici lekova

23/04/2021

Otkrivanje-obeležja-Zdravlje-BJ-i-LS_web-new-1.jpg

Zdravlje je 1. aprila 2021. godine obeležilo prvi dan poslovanja kao samostalne farmaceutske kompanije, u vlasništvu kompanija Frontier Pharma i Baystone Group.

Nakon uvodnog sastanka sa predstavnicima menadžmenta Zdravlja, Levent Selamoglu, predsednik kompanije Frontier Pharma, i Kiren Naidoo, izvršni direktor Frontiera, svečano su otkrili obeležja sa prepoznatljivim brendom Zdravlja u Holu i ispred ulaza Pogona čvrstih formi, a zatim i ispred Upravne zgrade, u prisustvu zaposlenih i članova menadžmenta.Poseban svečani trenutak posvećen je podizanju zastava „Zdravlja“ i Srbije, uz himnu Bože pravde. Na ponos svih zaposlenih, zastava „Zdravlja“ se ponovo zavijorila u leskovačkoj fabrici.U znak novog početka dugog i uspešnog razvoja Zdravlja, u duhu naše društvene i ekološke odgovornosti, zasađena su nova dugovečna i visoko-rastuća stabla:Bojan Jović – posadio je stablo ginko biloba.Kiren Naidoo je posadio kanadski javor.Levent Selamoglu je posadio lipino drvo.


Nakon podela poklona u prepoznatljivom brendu Zdravlja, održan je zajednički Teams sastanak sa svim zaposlenima, koji su u skladu sa aktuelnim preventivnim merama, sa svojih kompjutera ili radnih stanica uživo pratili on-line obraćanja i prezentacije generalnog direktora Bojana Jovića, Leventa Selamoglua i Kirena Naidooa.

Sa velikim optimizmom i elanom, svi zaposleni Zdravlja, „nerazdvojno povezani nevidljivim silama kao jedan“, svakog minuta, svakoga dana svojim doprinosom grade uspeh i budućnost farmaceutske industrije u Leskovcu, odakle Zdravlje u svom prepoznatljivom brendu nastavlja svoj razvoj do međunarodnih i globalnih visina.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs