Vishal Kumar Gupta postavljen na poziciju Chief Finance Officer (CFO) grupe

18/04/2023

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Frontier Pharma Limited i Zdravlje AD Lekovac sa zadovoljstvom objavljuju da se gospodin Višal Kumar Gupta pridružio našem lideršip timu na poziciji Chief Finance Officer grupe, sa direktnom linijom odgovornosti prema generalnom direkoru Kirenu Naidoo-u.

Višal nam dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva i donosi oko 15 godina iskustva sa raznih vodećih pozicija u kompanijama, kao što je Essar Oil u Ujedinjenom Kraljevstvu, vlasnicima Stanlow Rafinerije, sa godišnjim prihodima od oko 10 milijardi dolara.

Diplomirao je na Tehnologiji u Elektrotehničkom Inženjeringu, sa priznanjima za najviše ocene od strane  Univerziteta IIT-ISM Dhanbad (Indija) i poseduje MBA diplomu Instituta za Menadžment iz Kalkute u Indiji.

Stručnu ekspertizu sticao je u oblastima finansija, od kojih se posebno ističu one iz korporativnih finansija, finansijske operative, strateškog planiranja, upravljanja informacionim sistemima i upravljanja rizikom.

Višal će biti odgovoran za naše finansijske funkcije na nivoima Frontier Pharma (UK) i Zdravlja (Centralna i Istočna Evropa), uključujući i Srbiju i naše ćerke kompanije u sastavu Grupe. Pored toga, u njegovom domenu odgovornosti biće inicijative za sveukupnu optimizaciju operativnih aktivnosti u kompaniji i podrška u okviru strateškog razvoja.

Komentarišući svoj dolazak u tim Frontier Pharma i Zdravlja, rekao je: „Veoma se radujem dolasku u tim Frontier Pharme i Zdravlja i sa uzbuđenjem očekujem da pružim podršku razvoju nezavisnog poslovanja kompanije koja ima raznovrstan portfolio kapitala. Drago mi je što sam dobio priliku da doprinesem širenju poslovanja i prisustva kompanije kroz ponudu inovativnog portfolija proizvoda i usluga.”

„Sa velikim zadovoljstvom želimo dobrodošlicu našem novom kolegi Višalu, koji sa svojim međunarodnim iskustvom predstavlja veliki doprinos našem timu. Njegov profil je primer idealne kombinacije interne i eksterne finansijske i operativne ekspertize na osnovu koje ćemo optimizovati i dodatno ubrzati naš rast,” rekao je Kiren Naidoo, generalni direktor Grupe Frontier Pharma i Zdravlje AD Leskovac.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs