Utisci zaposlenih


Biljana Ilić, EHS menadžer

Zdravlje je moj prvi poslodavac, a tako je i danas nakon skoro 25 godina. Od samih početaka na poslovima Istraživača-saradnika, preko poslova Koordinatora u Službi za odnose sa klijentima, Saradnika u službi zaštite životne sredine, rad u Zdravlju je predstavljao mogućnost za kontinuirano usavršavanje i napredovanje. Sa referencom Zdravlja smo uvek bili prepoznati u svakoj instituciji, a raditi u Zdravlju značilo je sigurnost.

Trenutno imam priliku da budem na čelu Službe zaštite životne sredine, zdravlja i bezbednosti i da mlađim kolegama prenesem stečeno znanje i iskustvo. To je ujedno i objašnjenje zašto je Zdravlje moj jedini poslodavac – jer ukazuje poverenje mladim ljudima, nudi mogućnosti za pun profesionalni i lični razvoj, usavršavanje, sticanje znanja i napredovanje u karijeri. Moja ćerka studira farmaciju i mislim da to nije slučajno, a svoju odluku je samo dodatno učvrstila nakon jedne posete Zdravlju.
Mirjana Krstić, Odgovorna osoba za razvoj i usaglašenost

Prijavila sam se za poziciju u Zdravlju zbog zajedničkih ideala i vrednosti. Tokom tri godine rada u kompaniji, potpuno sam se uključila u okruženje bogato znanjem, sa fokusom na kvalitet, inovativnost i poverenje. Smatram priliku za rad u Zdravlju privilegijom i radujem se što mogu dodatno da unapredim svoju ekspertizu kroz kontinuirani lični i profesionalni razvoj. Rad u farmaceutskoj industriji je značajna odgovornost jer je zdravlje u središtu svega, što je i svima najvrednije.
Stefan Pozar, ERP konsultant

Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo tima koji neprekidno radi na razvoju savremenog poslovanja i inovacijama, kao i što sam deo dugogodišnjeg brenda Zdravlja koji je prepoznat širom regiona. Nije prošlo mnogo vremena od kako sam počeo da radim u Zdravlju, a već sam bio deo projekata od velikog značaja za rast i razvoj kompanije. Sve to utiče na motivaciju zaposlenih da se osećaju i više nego spremni da daju sve od sebe i doprinesu dodatnom poboljšanju poslovnih rezultata i zajedničkim uspesima.


industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs