Tsvetomir Yordanov se pridružuje timu Zdravlja Leskovac na poziciji Direktor razvoja poslovanja grupe

01/09/2022

zdravlje-o-nama-1b-1280x886.jpg

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da se od danas, 1. Septembra 2022. godine,  Tsvetomir Yordanov pridružuje našem timu višeg menadžmenta na poziciji Direktora razvoja poslovanja grupe, sa direktnom linijom odgovornosti prema generalnom direktoru Kirenu Naidoo.

Tsvetomir je diplomirano na Međunarodnom poslovanju i ima master diplomu za Javne finansije sa Ekonomskog fakulteta (UNWE) u Sofiji,  Bugarska.

Tsvetomir dolazi u Zdravlje donoseći bogato profesionalno iskustvo Višeg menadžera razvoja poslovanja koje je stekao u kompanijama Zentiva i Alvogen, dve vodeće multinacionalne farmaceutske kompanije sa izuzetnim razvojem. Pre toga, više od 6 godina, imao je uloge Menadžera za Korporativni In-licensing, a kasnije i Associate direktora za In-Licennsing  u Actavisu/Tevi.

Uvereni smo da će profesionalno iskustvo koje je stekao na ovim pozicijama i kompanijama doprineti budućem razvoju Zdravlja kako lokalno tako i na međunarodnom nivou. Tsvetomir će raditi u Sofiji, Beogradu i Leskovcu i vodiće nove poslovne inicijative kako bi doprineo razvoju naših Proizvodnih (CDMO) Operacija, Komercijalnog sektora i Strateških projekata.

Povodom dolaska u Tim Zdravlja, Tsvetomir je podelio svoj entuzijazam: „Veoma sam srećan što se pridružujem mladom i ambicioznom timu Zdravlja na uzbudljivom putu koji je pred nama – put na kome ćemo obezbediti najsavremenije i pristupačne terapije za pacijente kojima je to neophodno kako na domaćem tako i na međunarodnim tržištima”.

“Drago nam je da Tsvetomiru poželimo dobrodošlicu u naš tim. Siguran sam da će njegova stručnost u razvoju poslovanja i dragoceno iskustvo doneti nove značajne vrednosti našoj kompaniji,” rekao je Kiren Naidoo, generalni direktor Zdravlja.

Tsvetomiru želimo srdačnu dobrodošlicu u tim i sve najbolje u njegovoj novoj ulozi u Zdravlju.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs