Tamara Vasojević se pridružuje timu Zdravlja Leskovac kao Direktor ljudskih resursa Grupe

07/03/2022

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa zadovoljstvom objavljuje da se od 7. marta 2022. godine Tamara Vasojević pridružuje našem timu višeg menadžmenta kao Direktor ljudskih resursa Grupe, sa direktnom linijom odgovornosti prema generalnom direktoru Kirenu Naidoou.

Tamara je diplomirala na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na odseku za Andragogiju, sa dodatnim obrazovanjem i razvojem u Konstruktivističkoj psihoterapiji i HR oblastima kao što su Centar procene, Evaluacija poslova, Liderstvo i Upravljanje promenama.

Tamara je pre dolaska u Zdravlje bila na poziciji HR Direktora u kompaniji „Dr.Max” lanac apoteka u Srbiji, a pre toga je imala odgovorne uloge u oblasti ljudskih resursa u kompaniji Delta Holding. Uvereni smo da će iskustva koja je stekla u ovim kompanijama pružiti podršku daljem razvoju Zdravlja kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou.

Komentarišući svoj dolazak u tim Zdravlja, Tamara je podelila svoj entuzijazam: „Veoma mi je drago što se pridružujem timu Zdravlja, kompaniji sa tako dugom tradicijom i visokim standardima u farmaceutskoj industriji. Radujem se što ću zajedno sa ostalim članovima tima moći da doprinesem daljem razvoju i ostvarenju svih planiranih ciljeva Kompanije.“

“Izuzetno nam je drago da Tamari poželimo dobrodošlicu u naš tim i potpuno smo uvereni da će pružiti podršku našem brzom razvoju u oblastima različitih poslovnih organizacija i regiona. Tamara će pomoći u izgradnji savremene HR funkcije koja će omogućiti da Zdravlje privlači i upravlja razvojem talenata koji su neophodni za ostvarenje naših ambicioznih razvojnih planova”, rekao je Kiren Naidoo, generalni direktor Zdravlja.

Tamari želimo srdačnu dobrodošlicu u tim i sve najbolje u njenoj novoj ulozi u Zdravlju.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova St. 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovica Blvd. 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs