Širenje kapaciteta Komercijale Zdravlja

17/01/2022

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa zadovoljstvom objavljuje značajno širenje svojih komercijalnih kapaciteta u Srbiji. Od 10. januara, Zdravlje je snažnije za pet medicinskih predstavnica koje će svakodnevno raditi sa lekarima i apotekarima u cilju pružanja stručne podrške kao i kompetentnih i potrebnih informacija o proizvodima visokog kvaliteta iz našeg portfolija. Naše medicinske predstavnice će direktno raportirati Dušanu Dreniću, menadžeru prodaje, pod vođstvom komercijalnog direktora Dragana Ćirkovića.

Ivana Bučko je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu kao magistar farmacije. Pre ulaska u tim Zdravlja stekla korisna iskustva radeći kao odgovorni farmaceut.

Andrijana Jovančić je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Nišu kao Doktor medicine i dolazi nam sa iskustvima medicinskog predstavnika u prodaji koja je sticala u kompanijama kao što je Mylan.

Nataša Kopunović je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao Doktor stomatologije, sa završenim godišnjim programom na Business Akademiji za Prodaju i menadžment prodaje. U naš tim donosi vredna iskustva stručnog i medicinskog predstavnika na osnovu prethodne uloge u kompaniji Inpharm.

Bojana Mićić je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao Magistar farmacije. Pre dolaska u tim Zdravlja sticala je prva profesionalna iskustva radeći u apotekama u Užicu i Beogradu.

Sonja Todorović je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao Doktor stomatologije.

Ovaj razvojni korak predstavlja našu snažnu posećenost farmaceutskoj industriji u Srbiji.. Našim novim koleginicama želimo srdačnu dobrodošlicu u tim Zdravlja i puno uspeha u novim ulogama u Zdravlju.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs