Semir Attar se pridružuje timu Zdravlja Leskovac kao direktor za regulatorne poslove i saradnju sa institucijama i nadležnim organima

10/01/2022

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa zadovoljstvom objavljuje da se od 1. januara 2022. godine Semir Attar pridružio našem timu višeg menadžmenta kao Direktor za regulatorne poslove i saradnju sa institucijama i nadležnim organima, sa direktnom linijom odgovornosti prema generalnom direktoru Kirenu Naidoou.

Semir donosi preko 20 godina vrednog iskustva u farmaceutskoj industriji koje je sticao u oblastima regulatornih poslova, odnosa sa institucijama i nadležnim organima, kao i funkcijama vezanim za pristup tržištima i komercijalu. Semir nam dolazi iz Sanofija (francuske multinacionalne farmaceutske kompanije) gde je proveo prethodnih 10 godina i gde je pre dolaska u Zdravlje bio na poziciji „Public Affairs & Market Access Country Head“ i direktor filijale za Srbiju i Crnu Goru. Osim toga, Semir je bio na visokim pozicijama i u raznim drugim istaknutim multinacionalnim kompanijama, kao što su Johnson & Johnson, AstraZeneca i Gedeon Richter.

Semir Attar je diplomirao na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i ima MBA diplomu Londonske škole za Komercijalu iz Ujedinjenog Kraljevstva. Semir će voditi našu Regulativu i odnose sa institucijama i nadležnim organima za Beograd i Leskovac.

Komentarišući svoj dolazak u tim Zdravlja, Semir je preneo i svoj entuzijazam:

„Izuzetno sam srećan zbog dolaska u Zdravlje, kompaniju sa skoro 70 godina dugom tradicijom u farmaceutskoj industriji, sa ogromnim nasleđem i jednim od najpoznatijih brendova u farmaceutskoj industriji u regionu. Drago mi je da ću učestvovati u novom poglavlju istorije ove kompanije.“

“Izuzetno nam je drago da 2022. godinu počinjemo sa pojačanjem našeg tima ovako visokog profila. Cenimo značajno iskustvo koje Semir donosi i radujemo se zajedničkom radu na ostvarenju naših ambicioznih ciljeva,“ rekao je Kiren Naidoo, generalni direktor Zdravlja.

Semiru želimo srdačnu dobrodošlicu u tim i sve najbolje u njegovoj novoj ulozi u Zdravlju.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs