Radmila Jakovljević, menadžer snabdevanja i poslovnog razvoja, pridružuje se timu Komercijalne divizije Zdravlja AD

08/03/2022

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa izuzetnim zadovoljstvom objavljuje da se od 7. marta 2022. godine, našem timu pridružila Radmila Jakovljević, na poziciji Menadžera snabdevanja i poslovnog razvoja. Radmila će direktno odgovarati Draganu Ćirkoviću, komercijalnom direktoru.

Radmila je diplomirala na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Beogradu i ima Master diplomu za oblasti Bankarstva i finansija.

Radmila donosi vredna iskustva koja je stekla radeći u kompaniji Sopharma Trading kao Trade i Marketing ekspert. Pre toga je radila pet godina na različitim ulogama u kompaniji Farmalogist, uključujući uloge i odgovornosti u procesima izbora dobavljača, pregovaranja i analize prodaje i snabdevanja.

Komentarišući dolazak u tim Zdravlja, Radmila je podelila svoj entuzijazam: „Veliko zadovoljstvo je biti deo tima Zdravlja, imena prepoznatljivog po tradiciji i kvalitetu. Zahvaljujem se na prilici i ukazanom poverenju da zajedničkim snagama sa kolegama, kroz razmenu znanja i iskustva, učestvujem u kreiranju, razvoju i realizaciji novih ideja“.

“Radmila donosi vredna znanja, profesionalno iskustvo i entuzijazam u našu Komercijalnu organizaciju. Želimo joj dobrodošlicu u tim i puno uspeha u budućem radu sa snabdevačima, proizvođačima, veletrgovinama i distributerima koji isporučuju proizvode Zdravlja“, rekao je Dragan Ćirković, komercijalni direktor.

Radmili želimo srdačnu dobrodošlicu u tim i sve najbolje u njenoj novoj ulozi u Zdravlju.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs