Politika privatnosti


Zdravlje poštuje sve zakonske odredbe o zaštiti podataka. Zaštita privatnosti posetilaca ovog sajta je veoma važna za Zdravlje. Zdravlje, kao kontrolor podataka, odgovorno je za sadržaj koji se nalazi na njegovoj veb stranici.

Zdravlje posluje u skladu sa poslovnim principima koji poštuju najviše standarde zaštite privatnosti. Zdravlje Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti uređuje se način prikupljanja i obrade podataka o ličnosti koji se odnose na zaposlene, poslovne partnere i druga lica u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik RS”, br. 87/2018) i drugim propisima koji uređuje zaštitu podataka o ličnosti.

Prikupljanje ličnih podataka

Prikupljanje ličnih podataka prilikom pregledanja sajta vvv.zdravlje.co.rs (u daljem tekstu: sajt) je anonimno i tom prilikom se ne prikupljaju podaci koji bi omogućili vašu ličnu identifikaciju kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail. adresa (u daljem tekstu: lični podaci).

Posebno ćemo naglasiti kada su nam potrebni vaši lični podaci da bismo pružili uslugu ili realizovali transakciju koju ste tražili. Lični podaci koje prikupljamo preko veb stranice mogu uključivati vaše ime, adresu, telefon, adresu e-pošte i druge informacije po potrebi. Zdravlje može automatski prikupljati informacije o vašem računaru preko svoje veb stranice. Ove informacije mogu uključivati tip pretraživača, ime domena, vreme pristupa, adrese veb lokacija i slično. Zdravlje može koristiti ove podatke kako bi nudio svoje proizvode i usluge, održavao i unapređivao njihov kvalitet i prikupljao statistiku u vezi sa korišćenjem svoje veb stranice.

Unošenjem ili slanjem ličnih podataka putem veb-sajta Zdravlje potvrđujete da ste svoje lične podatke dobrovoljno učinili dostupnim (saglasnost) i da dozvoljavate da se oni koriste u svrhu za koju su dati. Zdravlje prikuplja isključivo u svrhu postupanja po vašem zahtevu, a podatke mogu koristiti samo zaposleni u Zdravlju, a dostavljeni podaci predstavljaju minimum informacija koji su nam potrebni za ovu svrhu.

Prikupljene podatke Zdravlje obrađuje sa istom svrhom za koju su i dati, a to je analiza posećenosti sajta i pružanje adekvatnih informacija svojim klijentima o proizvodima i uslugama iz svoje ponude. Zdravlje može da koristi prikupljene podatke za poboljšanje korisničkog servisa, olakšava korišćenje veb stranice eliminisanjem potrebe za ponovnim unošenjem istih podataka, kao i za prilagođavanje veb stranice vašim potrebama i interesovanjima.

Zdravlje, kao kontrolor i obrađivač podataka, preduzima neophodne tehničke, kadrovske i organizacione mere zaštite podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i procedurama, koje su neophodne za zaštitu vaših ličnih podataka od gubitka, uništenja, neovlašćenog pristupa, promene, objavljivanja i bilo kakvog druge zloupotrebe.

Ako ste mlađi od 15 godina, pribavite saglasnost roditelja/zakonskog staratelja pre dostavljanja ličnih podataka Zdravlju.

Politika kolačića (kolačići)

U cilju poboljšanja vašeg korisničkog iskustva prilikom pregledanja veb stranice Zdravlje, želimo da vas obavestimo da ova veb lokacija na vašem računaru čuva malu količinu informacija koje se nazivaju kolačići. Korišćenjem ove veb stranice saglasni ste sa upotrebom kolačića. Ako ih blokirate, i dalje ćete moći da vidite stranicu, ali sa ograničenom funkcionalnošću.

Šta je kolačić?

Kolačić je informacija postavljena na lični računar ili mobilni uređaj dok pregledate veb lokaciju koju ste posetili. Kolačići su lakši za korišćenje, jer olakšavaju podešavanja Interneta (jezika ili adrese) tako što ih aktiviraju kada ponovo učitate stranicu. Na ovaj način informacije su prilagođene vašim potrebama i uobičajenim načinima korišćenja, odnosno poboljšavaju vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja veb stranice Zdravlje.

Pored ovih jednostavnih informacija vezanih za lakše upravljanje, kolačići mogu da čuvaju i veliku količinu ličnih podataka, za koje prvo morate dati saglasnost. Ako niste dali svoju saglasnost, kolačići ne mogu pristupiti datotekama na vašem računaru.

Kolačići nam takođe omogućavaju da pratimo saobraćaj i saobraćaj na našoj veb stranici (koristeći alate kao što je Google analitika). Sve informacije prikupljene na ovaj način pomoću kolačića se akumuliraju i anonimne su i ne dele se ni sa jednim drugim subjektima.

Da li ova veb lokacija koristi kolačiće?

Da, ova veb lokacija koristi kolačiće kako bi vam pružila jednostavnije i bolje korisničko iskustvo.

Koje kolačiće koristi ova veb lokacija?

– Privremeni kolačići (Session cookies) – koji će se automatski izbrisati kada zatvorite pretraživač u kojem radite.

Privremeni kolačići ili kolačići sesije se uklanjaju sa vašeg ličnog računara ili mobilnog uređaja kada zatvorite pregledač koji ste koristili za pregled sajta. Uz pomoć ovih kolačića, sajt prikuplja privremene podatke.

– Marketinški kolačići – ovi, obično kolačići trećih strana, koriste se za prikazivanje oglasa/oglasa koji su relevantni za vas. Takođe će ograničiti broj prikaza određenog oglasa i meriti efikasnost vaših oglasnih kampanja. Kolačići pamte vaše posete i ponašanje na sajtu.

Kolačići za oglašavanje trećih strana i usluge koje koristimo uključuju, na primer: Google Ads, Facebook Pixel.

Kako onemogućiti kolačiće?

Sve ove informacije mogu se čuvati na vašem računaru ili mobilnom uređaju samo ako vi to dozvolite – veb lokacija ne može pristupiti informacijama koje im niste dali, niti može pristupiti drugom sadržaju na vašem računaru ili mobilnom uređaju.

Onemogućavanje kolačića sprečava vas da prikupljate kolačiće na svom računaru ili mobilnom uređaju. Podešavanja kolačića se mogu konfigurisati i promeniti u internet pretraživaču po vašem izboru.

Odricanje od odgovornosti

IU izuzetnom slučaju greške na jednoj od stranica veb-sajta Zdravlje, Zdravlje će nastojati da je ispravi što je pre moguće i da ažurira sadržaj svoje veb stranice.

Zbog mogućnosti eventualne greške ili nenamernog propusta na nekoj od stranica ove prezentacije, pozivamo sva zainteresovana fizička i pravna lica da se unapred kod Zdravlja raspitaju o konkretnim uslovima svih proizvoda i usluga predstavljenih na ovom sajtu putem info@zdravlje .co.rs.

Linkovi

Preko linkova u okviru svoje veb stranice, Zdravlje vam može dati mogućnost povezivanja na druge veb stranice (Facebook, LinkedIn, Instagram, itd.), kao što se ti sajtovi mogu povezati sa našim.

Naglašavamo da je važno znati da druge veb stranice rade u skladu sa svojim Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti i da Zdravlje nema kontrolu nad njima, ne poseduje njihove podatke, niti može garantovati, niti biti odgovoran za bilo kakav sadržaj, oglašavanje, proizvoda ili drugih materijala dostupnih na ovim veb stranicama.

Informacije o obradi ličnih podataka i kontakt podaci

Više o obradi ličnih podataka od strane Zdravlje možete pročitati na sledećem linku – Informacije o obradi ličnih podataka. Za pitanja iz oblasti zaštite podataka o ličnosti, možete pisati na e-mail adresu: info@zdravlje.co.rs

Mere bezbednosti

Ukoliko podatke prosledimo našim pružaocima usluga, u skladu sa gore navedenim uslugama, oni su, pored obaveznih zakonskih odredbi, vezani i posebnim ugovorima o privatnosti podataka koji su zaključeni sa nama.

Primenjujemo bezbednosne mere koje kontinuirano optimizujemo u skladu sa tehničkim i pravnim trendovima kako bismo obezbedili zaštitu vaših podataka od (slučajne ili namerne) manipulacije, gubitka, uništenja ili pristupa neovlašćenih trećih lica.

Završne odredbe

Zdravlje zadržava pravo da promeni ovu Politiku privatnosti. U slučaju promene vaše postojeće Politike privatnosti, odmah ćemo vas obavestiti na transparentan način. Molimo Vas da povremeno proveravate da li postoje promene u Politici privatnosti Zdravlja kako biste bili blagovremeno obavešteni o njenim izmenama.


industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova St. 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovica Blvd. 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs