Milan Markićević se pridružuje timu Zdravlja Leskovac kao Direktor finansija Grupe

09/08/2022

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa zadovoljstvom objavljuje da se od 1. avgusta 2022. godine Milan Markićević pridružio našem timu višeg menadžmenta kao Direktor finansija Grupe, sa direktnom linijom odgovornosti prema generalnom direktoru Kirenu Naidoo-u.

Milan je stekao master diplomu na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, modul strategijski finansijski menadžment, a od 2019. godine poseduje i ACCA sertifikat. 2017. godine je završio i edukaciju u oblasti Leadership programa na London School of Business.

Milan je pre dolaska u Zdravlje bio na poziciji Direktora finansija fabrike u Rusiji u kompaniji „JT International”. Na toj poziciji je proveo 4 godine, a pre toga je u istoj kompaniji radio u sektoru finansija u kontrolingu kao i na projektima spajanja pravnih lica i unapređenja SAP sistema u delu finansija.

Uvereni smo da će iskustva koja je stekao na prethodnim pozicijama i kompanijama pružiti značajnu podršku daljem razvoju Zdravlja kako na lokalnom, tako i na međunarodnom nivou.

Komentarišući svoj dolazak u tim Zdravlja, Milan je podelio svoj entuzijazam: „Veoma mi je drago što se pridružujem timu Zdravlja, kompaniji sa tako dugom tradicijom i visokim standardima u farmaceutskoj industriji. Radujem se što ću zajedno sa ostalim članovima tima moći da doprinesem daljem razvoju i ostvarenju svih planiranih ciljeva Kompanije.“

“Izuzetno nam je drago da Milanu poželimo dobrodošlicu u naš tim. Uvereni smo da će kombinacija ekpertiza i iskustva u oblastima proizvodnog, komercijalnog i strateškog upravljanja finansijama (stečenih u Srbiji i inostranstvu) kreirati dodatnu vrednost za nas, a pogotovo uzimajući u obzir naše planove za naredne faze u razvoju kompanije koje se tiču rasta na internacionalnim tržištima.”, rekao je Kiren Naidoo, generalni direktor Zdravlja.

Milanu želimo srdačnu dobrodošlicu u tim i sve najbolje u njegovoj novoj ulozi u Zdravlju.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova St. 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovica Blvd. 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs