Marko Matović, diplomirani pravnik, postavljen na poziciju Menadžera pravnih poslova Zdravlja AD

20/05/2021

Totem-Zdravlje-Leskovac-ispred-Kapije_02_1.jpg

Sa izuzetnim zadovoljstvom objavljujemo da se od danas, 20. maja 2021. godine, timu Zdravlja pridružio Marko Matović, diplomirani pravnik, koji je postavljen na poziciju Menadžera pravnih poslova, sa direktnom linijom odgovornosti prema Kirenu Naidoou, izvršnom direktoru Zdravlja, i matričnom linijom odgovornosti prema Bojanu Joviću, generalnom direktoru i izvršnom direktoru Operacija.

Marko Matović je diplomirani pravnik iz Beograda koji u Zdravlje donosi značajno iskustvo i ekspertizu iz oblasti prava i advokature.
Marko ima preko 8 godina iskustva u domenu farmaceutske industrije, usklađenosti, radno-pravnih odnosa, informacionih tehnologija, medija i telekomunikacija, sa posebnim interesovanjima i fokusom na farmaceutsku industriju, u okviru kojih je na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu završio specijalističke studije „Pharmaceutical Management and Marketing“.

Marko je prethodno radio 3 godine sa advokatskom firmom Karanović & Nikolić, vodećom pravnom kancelarijom u Beogradu, nakon čega se pridružio firmi Mihaj, Ilić & Milanović kao Viši pravnik i rukovodilac za oblast zdravstva. Neposredno pre dolaska u Zdravlje, Marko je bio rukovodilac Grupe za pravna pitanja i usaglašenost u United Media Group, koja posluje u regionu bivše Jugoslavije i u Švajcarskoj.
Marko će raditi iz predstavništva Zdravlja u Beogradu i biće odgovoran za ukupnu pravnu podršku svim funkcijama fabrike u Leskovcu i komercijalnih aktivnosti predstavništva na našem zajedničkom putu ka ostvarenju Misije i Vizije Zdravlja.

“Želimo Marku srdačnu dobrodošlicu u Tim Zdravlja. Uvereni smo da će Marko na najbolji način iskoristiti sva stručna i profesionalna znanja za organizaciju i vođenje pravnih poslova Zdravlja i obezbediti punu podršku od ključnog značaja za uspeh naših poslovnih divizija i funkcija,” rekao je Kiren Naidoo, izvršni direktor (CEO) Zdravlja.

Zaposleni Zdravlja se pridružuju srdačnoj dobrodošlici Marku uz želje za puno uspeha u radu.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova St. 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovica Blvd. 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs