Jelena Jovanovic, Key Account menadžer, pridružuje se Komercijalnom timu Zdravlja

01/10/2021

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa zadovoljstvom objavljuje da se od 1. oktobra 2021. godine Jelena Jovanović pridružila našem Komercijalnom timu u Beogradu na poziciji Key Account menadžera, sa direktnom odgovornošću prema komercijalnom direktoru Draganu Ćirkoviću.

Jelena je diplomirala na Poslovnoj školi u Užicu. Njena karijera i profesionalno iskustvo razvijali su se u međunarodnom i domaćem apotekarskom i komercijalnom poslovanju, u kompanijama kao što su 4UPharma, Nelt i Lilly.

Jelena će biti odgovorna za unapređenje našeg prisustva kod veledrogerija i apoteka, razvoj komercijalnih planova i protokola. Biće uključena u razvoj i održavanje odnosa Zdravlja sa poslovno relevantnim stranama, aktivnosti lončeva proizvoda i unapređenja dostupnosti proizvoda.

Jelena će raditi iz našeg predstavništva u Beogradu tako da smo ponosni na njenu odluku da svoj profesionalni razvoj nastavi u Zdravlju.

Jelena je izrazila zahvalnost na prilici da se pridruži timu i dodala: „Veoma se radujem što postajem deo tima Zdravlja koji će omogućiti da ovaj poznati brend nastavi svoj razvoj kao jedan od lidera na farmaceutskom tržištu Balkana.“

“Jelena donosi vredno znanje, profesionalno iskustvo i entuzijazam u našu komercijalnu organizaciju. Želimo joj dobrodošlicu u tim i puno uspeha u njenom budućem radu u Zdravlju,“ rekao je komercijalni direktor Dragan Cirkovic.

Molimo da se pridružite srdačnoj dobrodošlici Jeleni u tim, uz želje za puno uspeha u radu.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs