Ivana Perović, novi član Komercijalne divizije Zdravlja AD na poziciji Menadžera proizvoda

02/09/2021

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa izuzetnim zadovoljstvom objavljuje da se od 30. avgusta 2021. godine, našem timu pridružila Ivana Perović, na poziciji Menadžera proizvoda. Ivana će direktno odgovarati Draganu Ćirkoviću, komercijalnom direktoru.

Ivana je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao doktor stomatologije i donosi vredna komercijalna iskustva koja je stekla radeći za poznate multinacionalne farmaceutske kompanije, kao što su Sandoz, Alvogen i Hemofarm.

Ivana će raditi iz predstavništva Zdravlja u Beogradu i biće odgovorna za ključne komercijalne aktivnosti, uključujući: razvoj marketinške strategije, evaluaciju novih proizvoda, istraživanje i segmentaciju tržišta. Takođe će biti odgovorna za launch i pre-launch aktivnosti i komunikaciju sa eksternim partnerima, uključujući i snabdevače i distributere.

“Izuzetno nam je drago da poželimo Ivani srdačnu dobrodošlicu u Tim Zdravlja. Uvereni smo da će Ivana, kao Menadžer proizvoda, na najbolji način iskoristiti svoja stručna i profesionalna znanja za organizaciju i vođenje marketinških aktivnosti Komercijalne divizije Zdravlja i obezbediti neophodnu podršku za uspeh naših poslovnih divizija i funkcija,” rekao je Dragan Ćirković, komercijalni direktor Zdravlja.

Ivana se zahvalila na srdačnoj dobrodošlici: “Zahvaljujem na prilici koju ste mi ukazali. Zaista sam srećna jer postajem član tima Zdravlja. Radujem se našim novim zajedničkim izazovima i uspesima.”

Molimo da se pridružite srdačnoj dobrodošlici Ivani u naš tim, uz želje za puno uspeha u radu.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova St. 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovica Blvd. 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs