Dušan Drenić, Menadžer prodaje, pridružuje se Komercijalnoj diviziji Zdravlja AD

15/09/2021

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa izuzetnim zadovoljstvom objavljuje da se od 15. septembra 2021. godine našem timu pridružio Dušan Drenić, na poziciji Menadžera prodaje. Dušan će direktno odgovarati Draganu Ćirkoviću, komercijalnom direktoru.

Dušan je diplomirao na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i gradio karijeru u poznatim multinacionalnim farmaceutskim kompanijama, kao što su Abbot, Genzyme i Sanofi. Dušan donosi veliko iskustvo u radu sa različitim partnerima, u koje spadaju udruženja pacijenata, zdravstveni radnici i državne institucije. Dušan je jedan od pionira u Upravljanju retkim bolestima u regionu, sa značajnim uspehom u obezbeđivanju ovih životno važnih terapija za pacijente po prvi put, tako da smo ponosni na njegovu odluku da svoj profesionalni razvoj nastavi u Zdravlju.

Dušan će raditi iz predstavništva Zdravlja u Beogradu I biće odgovoran za ključne komercijalne aktivnosti uključujući : razvoj i upravljanje našom strategijom prodaje, evaluaciju novih proizvoda, istraživanje i segmentaciju tržišta. Takođe će biti odgovoran za Key Opinion Leader (KOL)  menadžment, launch i pre-launch aktivnosti I komunikaciju sa našim eksternim partnerima.

“Dušan donosi veliko znanje, iskustvo i profesionalizam u našu organizaciju.  Želimo mu dobrodošlicu kao jednom od ključnih članova tima na početku nove ere za Zdravlje, jedne od vodećih farmaceutskih kompanija u regionu, sa skoro 70 godina tradicije pružanja vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga za pacijente,” rekao je Dragan Ćirković, komercijalni direktor Zdravlja.

Dušan se zahvalio Timu na srdačnoj dobrodošlici: „Zaista sam srećan da postajem član tima Zdravlja i iskreno se radujem našoj uspešnoj saradnji.”
Molimo da se pridružite srdačnoj dobrodošlici Dušanu u naš tim, uz želje za puno uspeha u radu.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova St. 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovica Blvd. 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs