Društvena odgovornost


Društvena odgovornost Zdravlja AD duboko je ukorenjena u 70-godišnjoj lokalnoj tradiciji i najvišoj svesti i posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih u našoj kompaniji. Zdravlje se ponosi najboljim praksama u raznim inicijativama koje su društveno odgovorne, a koje smo realizovali kako bismo unapredili zdravlje, blagostanje, kvalitet života i životnu sredinu u lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo. To postižemo kroz naše sopstvene projekte i podržavanjem izvodljivih inicijativa za poboljšanje zdravih životnih stilova, obrazovanja, sporta, kulture i umetnosti.

Zaštita životne sredine, zdravlje, bezbednost i održivi razvoj

U skladu sa našom Vizijom i Misijom Zdravlja i našom Politikom o zaštiti životne sredine, zdravlja, bezbednosti i održivog razvoja, odgovorni smo prema našim zaposlenima, klijentima i pacijentima, kao i prema zajednici u kojoj živimo i poslujemo, kao lideri u zaštiti životne sredine, zdravlja, bezbednosti i održivosti.
U skladu s tim, posvećeni smo preuzimanju odgovornosti, kontinuiranom poboljšanju naših postignuća u oblasti životne sredine, zdravlja i bezbednosti i ostvarivanju našeg dugoročnog cilja:

Bez povreda, incidenata i zagađenja životne sredine, uz smanjenje korišćenja prirodnih resursa.
Ponosni smo na naš trenutni rezultat koji odražava našu zajedničku odgovornost prema zdravlju i bezbednosti naših zaposlenih.
industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs