Dr Milan Popović, menadžer prodaje, pridružuje se Komercijalnoj diviziji Zdravlja AD

22/02/2023

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa izuzetnim zadovoljstvom objavljuje da se od 10. februara 2023. godine, našem timu pridružio Dr Milan Popović na poziciji Menadžera prodaje. Milan će voditi naš tim Prodaje i blisko sarađivati sa ostatkom komercijalnog tima Zdravlja u našoj kancelariji u Beogradu.

Milan je kao doktor medicine diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i gradio je svoju profesionalnu karijeru u komercijalnom poslovanju u kompaniji Nobel Ilac, gde je stekao vredna iskustva radeći na poslovima od medicinskog predstavnika, preko Area menadžera do Key Account menadžera.  Milan u naš tim donosi svoj entuzijazam i ekspertizu u komercijalnim i prodajnim aktivnostima, kao i u domenu saradnje sa zdravstvenim radnicima i državnim ustanovama. Izuzetno nam je drago zbog njegove odluke da svoj profesionalni razvoj nastavi u Zdravlju.

Milan će raditi iz predstavništva Zdravlja u Beogradu i biće odgovoran za ključne komercijalne aktivnosti uključujući: razvoj i upravljanje našom strategijom prodaje, evaluaciju novih proizvoda, istraživanje i segmentaciju tržišta. Takođe će biti odgovoran za Key Opinion Leader (KOL)  menadžment, launch i pre-launch aktivnosti i komunikaciju sa našim eksternim partnerima.

„Milan donosi vredna znanja, iskustvo i profesionalizam u našu organizaciju. Želimo mu dobrodošlicu kao jednom od ključnih članova Komercijalnog tima Zdravlja, jedne od vodećih farmaceutskih kompanija u regionu,“ rekla je Tamara Vasojević, direktor ljudskih resursa grupe u Zdravlju.

Izražavajući zahvalnost na toploj dobrodošlici u tim, Dr Milan Popović je rekao: „Velika mi je čast i privilegija da postanem član tima Zdravlja i da mogu da doprinesem uspešnoj 70-godišnjoj tradiciji pružanja vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga za pacijente!  Zaista sam srećan jer sam deo ovog velikog tima i iskreno se radujem našoj uspešnoj saradnji.”

Molimo da se pridružite srdačnoj dobrodošlici Milanu u naš tim, uz želje za puno uspeha u radu.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova St. 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovica Blvd. 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs