CSR


Društvena odgovornost

Društvena odgovornost Zdravlje AD je duboko ukorenjena u više od 67 godina dugoj lokalnoj tradiciji i najvišoj svesti i posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih u našoj kompaniji. Zdravlje se ponosi najboljom praksom u svojim različitim društveno odgovornim inicijativama koje smo realizovali u cilju unapređenja zdravlja, blagostanja, kvaliteta života i životne sredine u lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo. To radimo kroz sopstvene projekte i podržavajući izvodljive inicijative za unapređenje zdravih stilova života, obrazovanja, sporta, kulture i umetnosti.

Životna sredina, zdravlje, bezbednost i održivost

U skladu sa našom vizijom i misijom Zdravlje i našom Politikom zaštite životne sredine, zdravlja, bezbednosti i održivosti, odgovorni smo prema svojim zaposlenima, klijentima i pacijentima, kao i prema zajednici u kojoj živimo i poslujemo, kao lider u zaštiti životne sredine , zdravlje, bezbednost i održivost.

U skladu sa tim, posvećeni smo preuzimanju odgovornosti, kontinuiranom unapređenju našeg EHS dostignuća i ostvarenju našeg dugoročnog cilja:

Bez povreda, bez incidenata i ispuštanja u životnu sredinu, uz smanjenje korišćenja prirodnih resursa.

Ponosni smo na rekord koji odražava našu zajedničku odgovornost prema zdravlju i bezbednosti naših zaposlenih. Čestitamo svim zaposlenima u Zdravlju na izuzetnom uspehu

1000 DANA

BEZ ZABELEŽENOG INCIDENTA U ZDRAVLJU

Rezultat koji potvrđuje našu visoku svest, kulturu individualne i organizacione posvećenosti zdravlju i bezbednosti.industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs