Ana Kostadinović, postavljena na poziciju Office menadžera predstavništva Zdravlja AD u Beogradu

11/10/2021

logo-zdravlje-blog-news.jpg

Zdravlje sa zadovoljstvom objavljuje da se od 11. oktobra 2021. godine, Ana Kostadinović pridružuje našem timu u Beogradu na poziciji Office menadžera, sa direktnom linijom odgovornosti prema generalnom direktoru Kiren-u Naidoo-u.

Ana je diplomirala na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i gradila svoju karijeru i profesionalno iskustvo u poznatim kompanijama u oblasti izdavaštva, logistike i lanca snabdevanja, kao što su STEM I ITM Group d.o.o, u Beogradu.

Ana donosi više od 12 godina iskustva u vođenju kompleksnih zadataka, uključujući poslovnu korespondenciju i administraciju, praćenje zaliha, izbor i odnose sa dobavljačima.
Ana će raditi iz našeg predstavništva u Beogradu, gde će upravljati svim kancelarijskim aktivnostima, uključujući i zadatke personalnog asistenta generalnog direktora, poslovnu korespondenciju, upravljanje kancelarijskim zalihama i druge operativne administrativne zadatke.
Ana je povodom svoje odluke da nastavi profesionalni razvoj u Zdravlju dala sledeći komentar: „Veoma mi je drago jer postajem član tima Zdravlje. Radujem se našoj uspešnoj saradnji.”
“Ana donosi vredno profesionalno iskustvo i nesumnjiv entuzijazam u našu organizaciju koja se razvija. Želimo joj dobrodošlicu u Tim I puno uspeha u njenom budućem radu u Zdravlju, rekao je generalni direktor Kiren Naidoo. .
Molimo da se pridružite srdačnoj dobrodošlici Ani u tim Zdravlja, uz želje za puno uspeha u radu.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova St. 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovica Blvd. 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs