70 GODINA ZDRAVLJA


Kompanija Zdravlje Leskovac svečano je obeležila značajan jubilej – sedam decenija posvećenosti inovativnosti, poverenju i kvalitetu. Proslava, održana u petak, 24. novembra, okupila je više od 350 gostiju, uključujući poslovne partnere, saradnike i predstavnike institucija koji su, zajedno sa zaposlenima, prisustvovali sećanju na bogatu istoriju Zdravlja.


Detaljnije


CDMO


Zdravlje je jedna od vodećih evropskih organizacija ugovorne proizvodnje i razvoja (CDMO). Naše usluge pokrivaju celokupan farmaceutski lanac vrednosti razvoja i proizvodnje preparata u čvrstom obliku (tableta, kapsula) za oralnu upotrebu i nesterilnom tečnom obliku. Nudimo sveobuhvatno rešenje za lanac snabdevanja koje uključuje transfer tehnologije, nabavku, proizvodnju, pakovanje, ispitivanje i plasiranje na tržište. Pokrivamo odabranu grupu multinacionalnih partnera iz našeg proizvodnog pogona koji je odobren prema GMP sertifikatu, a koji se nalazi u Republici Srbiji.


VIŠE INFORMACIJA O CDMO


what we do

Portfolio


Portfolio kompanije Zdravlje kreiran je na osnovu pažljivo odabranih proizvoda iz različitih terapijskih oblasti, sa ravnotežom između dodataka ishrani i preparata koji se izdaju na recept.


DODACI ISHRANIPREPARATI KOJI SE IZDAJU NA RECEPTBIOLOŠKA TERAPIJA


USLUGE


Naš poslovni model zasniva se na partnerstvu i saradnji. Ponosni smo na široku mrežu globalnih partnera i otvoreni smo za razvoj odnosa izgrađenih na poverenju, rezultatima i transparentnosti.


DETALJNIJE O USLUGAMA


Kvalitet

Naši zaposleni poštuju lokalne, evropske i svetske standarde u proizvodnji provoklasnih, efikasnih i bezbednih proizvoda za naše potrošače i pacijente širom sveta.

industrial

Kontakt


+381 60 790 2200

Vlajkova 199, 16000 Leskovac, SerbiaMilutina Milankovića 23, Belgrade, Serbia

info@zdravlje.co.rs