Društvena odgovornost

Društveno odgovorno poslovanje Zdravlja AD temelji se na 69 godina dugoj lokalnoj tradiciji i visokoj svesti i posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih kompanije. Zdravlje sa ponosom ističe primere najbolje prakse iz svojih raznovrsnih društveno odgovornih inicijativa koje smo realizovali u cilju poboljšanja i unapređenja zdravlja i kvaliteta života, kao i očuvanja životne sredine u zajednici u kojoj poslujemo kroz vlastite projekte i podršku održivih inicijativa za unapređene zdravih životnih stilova, borbe protiv narkomanije, razvoja obrazovanja, sporta, kulture i umetnosti.

Zaštita životne sredine, zdravlje i bezbednost

U skladu sa Vizijom i Misijom Zdravlja i Politikom zaštite životne sredine, zdravlja, bezbednosti i održivog razvoja, odgovorni smo prema svojim zaposlenima, klijentima i krajnjim korisnicima naših proizvoda, kao i prema zajednici u kojoj živimo i radimo i želimo da budemo lider u očuvanju životne sredine, primeni mera bezbednosti i zdravlja na radu i održivom razvoju.

U skladu s tim, spremni smo da preuzmemo odgovornost, kontinuirano unapređujemo naš EHS učinak i težimo da zajednički ostvarimo naš dugoročni cilj:

Bez povreda, bez incidenata i bez zagađenja životne sredine, uz smanjenje korišćenja prirodnih resursa.

Ponosni smo na aktuelni rezultat koji odražava našu zajedničku odgovornost prema zdravlju i bezbednosti zaposlenih na radu.
Čestitamo svim zaposlenima Zdravlja na izvanrednom rezultatu koji potvrđuje visoku svest, kulturu lične i organizacione posvećenosti zdravlju i bezbednosti na radu i kontinuirani doprinos za prvih:

1000

 

 

DANA BEZ POVREDA NA RADU

 

U

 

ZDRAVLJU